piątek, 9 grudnia 2011

Konkursowy dzionek nr 4 - Wygrana w zasięgu Twojej ręki :)

To już czwarty dzień konkursu i jak widać po komentarzach rozkręcamy się powolutku :)

Aby mieć szansę na wygraną należy odpowiedzieć na zadane pytanie, zostawiając odpowiedź w komentarzu pod postem z danego dnia.
Za najciekawsze odpowiedzi CODZIENNIE będziecie nagradzani 2 kuponami o wartości 15 zł każdy na pierwsze zakupy w sklepie internetowym ze zdrową żywnością
www.natoobe.pl


Ponadto najaktywniejsza osoba w tym całym tygodniu wygra bon o wartości 50 zł.

Konkurs potrwa do 12 grudnia włącznie.

Pytanie, prośba na dziś:

"Proszę wymienić składniki diety bogate w błonnik"

Wpisując odpowiedzi nie zapomnijcie o zostawieniu swojego maila !!

Osoby, które zdobyły nagrody zostaną ogłoszone w poście na stronie głównej w dniu 13 grudnia b.r.
Zapraszam do udziału !!!

Powodzenia !!!

Pozdrawiam
MaGdA


13.12.2011 godz. 9.00

UWAGA !!! Oficjalnie zamykam konkurs !!!
Zwycięzca zostanie ogłoszony w oddzielnym poście na stronie głównej !!!
Dziękuję wszystkim uczestnikom za złożone komentarze !!!
Pozdrawiam serdecznie MaGdA

4 komentarze:

  1. Te składniki to m.in.:
    - Otręby pszenne
    - Migdały
    - Mak
    - Czerwona fasola
    - Suszone jabłka, morele
    - Musli
    - Chleb razowy, rodzynki, pistacje, zielony groszek
    - Wiórki kokosowe
    - Biała fasola, groch, papaja
    - Soja, suszone śliwki

    fentft@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  2. chleb razowy, groszek, fasola, kiełki, brukselka makaron z pełnego ziarna, chleb owocowy, jagody,płatki z otrębów, maliny, soczewica, jeżyny, orzeszki ziemne, daktyle
    Pozdrawiam
    Mateusz Bieniek

    mbieniek1991@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  3. kasza gryczana
    ryż brązowy
    makaron pełnoziarnisty
    pełnoziarniste pieczywo
    płatki owsiane
    otręby owsiane i pszenne
    śliwki świeże i suszone
    jabłka
    fasola i inne rośliny strączkowe
    brokuły,
    marchew,
    karczoch,
    brukselka,
    kalarepa,
    pasternak

    morele suszone

    OdpowiedzUsuń
  4. Produkty bogate w błonnik to:
    -otręby zbożowe,
    -kasze,
    -naturalne płatki zbożowe,
    -musli,
    -niełuskany ryż,
    -pieczywo razowe i żytnie
    -nasiona roślin strączkowych
    -brukselka
    -brokuły
    -fasola
    -jabłka
    -śliwki
    -kalarepka
    -jagody
    -maliny


    Pozdrawiam, Piotr
    bankaikoala@o2.pl

    OdpowiedzUsuń

Witam serdecznie !!! Jeśli uważasz inaczej wyraź to w swoim komentarzu !!! Wszelkie sugestie bardzo mile widziane !!!
Pozdrawiam